top of page

Bram Steeman

Tabakoloog

Bram Steeman is Gespecialiseerd Verpleegkundige en Tabakoloog. Hij behaalde zijn diploma's Bachelor in de Verpleegkundige en Bachelor-na-bachelor in de Spoedgevallenzorg en Intensieve Zorgen aan de Odisee Hogeschool te Aalst. Tabakologie en Rookstopbegeleiding studeerde hij via de Vlaamse Vereniging voor Rookstop en Tuberculosebestrijding (VRGT) en behaalde hiervan het diploma aan de KU Leuven, waar hij momenteel verder studeert tot het behalen van de graad Master in de Seksuologie, wat wordt verwacht in juni 2023.


Dienstverlening

Je kan bij Bram terecht met vragen over (stoppen met) roken en rookstopbegeleiding. Verder kan hij u helpen bij algemene verslavingsproblematieken.


Consultatie

Consultaties zijn mogelijk op donderdag tussen 14u en 20u. Afspraken kunnen telefonisch worden vastgelegd of via onderstaande link.


Tarief

De wettelijke tarieven voor Tabakologie en Rookstopbegeleiding zijn van toepassing. U kan deze raadplegen via tabakstop.be.

Voor een eerste consultatie van 60 minuten betaalt u zelf € 30,-, voor opvolgconsultaties van 30 minuten betaalt u zelf € 15,-.


Afspraak maken?

Afspraken kunnen telefonisch worden vastgelegd of via mail. T 0497 71 53 93 E bramsteeman@icloud.com

0032 497 71 53 94

Bram Steeman
bottom of page