top of page

Sabrina Rosier

Orthomoleculair voedingscoach

Orthomoleculaire voedingscoach

De orthomoleculaire leer gaat er van uit dat, voor een goede gezondheid, ons lichaam moet voorzien worden van heel wat cruciale stofjes in de juiste hoeveelheid. Geen enkel lichaam is echter identiek, en bijgevolg is de individuele behoefte voor al deze stoffen voor iedereen verschillend. Het is dus voor een optimale gezondheid van het grootste belang om de juiste voeding te eten, afgestemd op jouw specifieke situatie.  

Daarnaast kampen heel wat mensen met klachten waar ogenschijnlijk geen oorzaak voor te vinden is, maar die hun levenskwaliteit wel enorm beïnvloeden. Met een orthomoleculaire visie ga ik op zoek naar die onderliggende oorzaken die er wel degelijk zijn.

Persoonlijk geloof ik niet in éénzelfde oplossing die werkt voor iedereen. Elke persoon is uniek en staat onder invloed van diverse factoren die voor ieder van ons verschillend zijn. We hebben allemaal ons eigen verhaal. Juist daarom vind ik het zo belangrijk om te luisteren naar het ganse verhaal, om verbanden te leggen die aan de basis liggen van een verstoring en van daaruit te werken naar een oplossing.

 

Orthomoleculaire coaching kan ingezet worden bij:

  • Verteringsproblemen

  • Hart- en vaatziekten (cholesterol, bloeddruk…)

  • Energieproblematiek (stress, bijnieruitputting…)

  • Auto-immuunziekten

  • Verstoring in de bloedsuikerstofwisseling (insulineresistentie, diabetes…)

  • Chronische ontstekingen

  • Ouderdomsziekten (artrose, dementie, osteoporose…)

 

Praktisch

Tijdens een intakegesprek (60 min) bespreken we uitgebreid je voedingspatroon en alle aspecten van je leefstijl die een invloed kunnen hebben op jouw gezondheid. Aan de hand daarvan wordt een behandelplan opgesteld. Je krijgt onmiddellijk adviezen mee naar huis om mee aan de slag te gaan. 

Tijdens 1 of meer vervolgafspraken (45 min) wordt er verder bijgestuurd waar nodig. In sommige gevallen kan opvolging over een iets langere termijn nodig zijn om alle klachten aan te pakken.

 

Wil je meer inlichtingen, of een afspraak maken?

Contacteer vrijblijvend via: sabrina@orthomoleculairecoach.be of telefonisch via 0474/814061.

0032 474 81 40 61

Sabrina Rosier
bottom of page